Yoga hold

På grund af COVID 19 kører jeg kun med online klasser via Zoom, indtil der kommer nye udmeldinger om at yogastudierne må åbne igen

Det er pt kun muligt at tilmelde sig for en måned af gangen. Det er min erfaring, at et måneds abonnement motiverer bedst til at komme hver gang og så får du mest ud af yogaens gavnlige virkning.

Er du forhindret i at deltage, bliver online klasserne optaget og du få tilsendt et link til optagelsen, som du så kan se når du har lyst.

Mandag
17.00-18.00 – Hatha yoga. I denne time får du både styrke, kondition og smidighed. Timen er afbalanceret, så vi når at arbejde hele kroppen igennem og du vil bagefter have en følelses af dyb velvære.

Tirsdag
17.00-18.00 – Yin yoga. I denne time arbejder vi med at strække bindevævet og bliver derfor liggende i de forskellige stillinger i længere tid. Yin er perfekt for dig der træner i forvejen, eller har brug for at finde ind til en dyb indre ro.

Onsdag
9.00– 10.00 Blid formiddagsyoga. Denne time er specielt til dig der har brug for at der tages hensyn til forskellige skavanker eller har brug for en meget blid yoga, der ikke er krævende.

Tilmeld dig under priser og tilmelding

Såfremt der er plads på holdene efter opstart, er du stadig velkommen og får så reduktion i prisen svarende til det antal gange der er tilbage. Henvendelse til mig på 22189766